Nærmer det sig tidspunktet, hvor din bil skal til serviceeftersyn? Så kan du med fordel kontakte Thinggaard Auto i Glamsberg. Vi tilbyder professionelt udførte serviceeftersyn af alle bilmærker – også hvis din bil er ny og stadig indenfor garantiperioden. Hos Thinggaard Auto sætter vi en ære i at yde god og pålidelig service til alle vores kunder – lige fra bilen indleveres og til den hentes igen. Trænger din bil til service, kan du derfor roligt kigge forbi hos Thinggaard Auto.

Serviceeftersyn af bil – bliv køreklar igen

Udføres serviceeftersynet rettidigt og ordentligt, vil det kunne spare de fleste bilejere for mange unødvendige bekymringer og udgifter. Et veludført serviceeftersyn er din garanti på, at du trygt kan køre videre i en lang periode efterfølgende.

Kend din bil – eller spørg hos Tinggaard Auto

Ofte er der stor forskel på, hvornår biler har brug for serviceeftersyn. De fleste biler skal til eftersyn en gang hvert eller hvert andet år, men som udgangspunkt afhænger det af, hvor gammel bilen er. Ved ældre biler vil det nogle gange være nødvendigt med et serviceeftersyn allerede efter 5000 kørte kilometer, mens andre nye og moderne modeller kan køre helt op til 50.000 kilometer, inden de skal indleveres til service.

Har du spørgsmål?

Personlig info

Troværdigt autoværksted med skarpe priser

Hos Tinggaard Auto har vi fuld forståelse for, at servicering og reparation af biler er en tillidssag. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig ordentligt orienterede hele vejen igennem processen, og derfor har vi fokus på at forventningsafstemme i forhold til pris, afhentningstidspunkt og håndteringen af eventuelt uforudsete behov for reparation undervejs.