Nærmer det sig tidspunktet, hvor din bil skal til serviceeftersyn? Så kan du med fordel kontakte Tinggaard Auto i Glamsberg. Vi tilbyder professionelt udførte serviceeftersyn af alle bilmærker – også hvis din bil er ny og stadig indenfor garantiperioden. Hos Tinggaard Auto sætter vi en ære i at yde god og pålidelig service til alle vores kunder – lige fra bilen indleveres og til den hentes igen. Trænger din bil til service, kan du derfor roligt kigge forbi hos Tinggaard Auto.

Bliv køreklar igen med serviceeftersyn på din bil

Der er god grund til at køre din bil til serviceeftersyn. Udføres serviceeftersynet rettidigt og ordentligt, vil det kunne spare de fleste bilejere for mange unødvendige bekymringer og udgifter. Serviceeftersyn på din bil er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer. På den måde kan vi opdage og løse de små problemer, inden de vokser sig større og dermed også dyrere.

Et veludført serviceeftersyn er din garanti på, at du trygt kan køre videre i en lang periode efterfølgende. Der er derfor god grund til at køre inde forbi til et serviceeftersyn hos Tinggaard Auto fra tid til anden.

Få hjælp til service på din bil hos Tinggaard Auto

Ofte er der stor forskel på, hvornår biler har brug for serviceeftersyn. De fleste biler skal til eftersyn en gang hvert eller hvert andet år, men som udgangspunkt afhænger det af, hvor gammel bilen er. Ved ældre biler vil det nogle gange være nødvendigt med et serviceeftersyn allerede efter 5000 kørte kilometer, men andre nye og moderne modeller kan køre helt op til 50.000 kilometer, inden de skal indleveres til service.

I den periode, hvor der er garanti på din bil, er det særligt vigtigt, at du overholder de serviceeftersyn, som bilimportøren har beskrevet for bilen. Det er nemlig med til at sikre, at du opretholder garantien. Men også når garantiperioden er udløbet, kan du med fordel køre til serviceeftersyn, så eventuelle småproblemer kan tages i opløbet, og du gør dit for at undgå forstyrrende driftsproblemer.

Har du spørgsmål?

Personlig info

Troværdigt autoværksted med skarpe priser

Hos Tinggaard Auto har vi fuld forståelse for, at servicering og reparation af biler er en tillidssag. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig ordentligt orienterede hele vejen igennem processen, og derfor har vi fokus på at forventningsafstemme i forhold til pris, afhentningstidspunkt og håndteringen af eventuelt uforudsete behov for reparation undervejs.

Har du spørgsmål til vores serviceeftersyn, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan også booke en tid på værkstedet ved at ringe til os på tlf.: 61 27 05 06 eller sende en mail til tauto170@gmail.com