Tilbyder vi service og reparation af alle typer biler – dette gælder naturligvis også hybrid- og elbiler. Skal din hybrid- eller elbil til det obligatoriske syn, eller har du brug for hjælp til reparation af en eller flere af bilens dele, så kan du med fordel kigge forbi Tinggaard auto . Vores professionelle mekanikere har mange års erfaring med servicering af diverse bilmærker og modeller, og vi sørger hele tiden for at holde os opdaterede på den nyeste teknologi inden for feltet af el- og hybridbiler.

Service af hybridbiler

I disse år vælger flere og flere danskere at investere i en hybridbil. Den klimavenlige løsning, kombineret med sikkerheden i at kunne skifte til benzin ved behov, appellerer til mange. Derfor oplever vi hos Thinggaard Auto også, at flere og flere af vores kunder nu har hybridbiler.

Service af elbiler

Hos Tinggaard Auto er vi vilde med elbiler. En elbil er det grønne og bæredygtige valg, og samtidig er elbiler faktisk ofte billigere at vedligeholde end almindelige benzin- og dieselbiler. Dette skyldes for eksempel, at elbiler ikke skal have skiftet olie og brændstoffilter. Til gengæld er det vigtigt, at man ved service af en elbil er opmærksom på at servicere bilens batteri og ladestik korrekt. Ud over dette er det almindeligt kendt, at elbilers bremsere kan have en tendens til at sætte sig fast oftere end ved almindelige biler. Dette er som oftest uproblematisk, og vælger du at køre forbi Tinggard auto, kan vi hurtigt og sikkert sørge for, at dine bremsere igen bliver køreklare.

Har du spørgsmål?

Personlig info

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

For alle vores kunder gælder det, at vi hos Tinggard Auto har fokus på kundeservice og klare aftaler. Hos os betyder det blandt andet, at vi aldrig påbegynder service eller reparation uden først at have aftalt med kunden, hvilket arbejde vi helt præcist skal udføre. I det tilfælde at vi identificerer uforudsete behov for reparation undervejs i vores arbejde, vil vi selvfølgelig kontakte kunden, før vi fortsætter. Det betyder, at du som kunde ikke skal frygte nogle ubehagelige overraskelser eller ekstra omkostninger, når du afhenter din el- eller hybridbil hos os.