Vi tilbyder service og reparation af alle typer biler – derfor tilbyder vi naturligvis også hybrid- og elbil service. Skal din hybrid- eller elbil til det obligatoriske syn, eller har du brug for hjælp til reparation af en eller flere af bilens dele, så kan du med fordel kigge forbi Tinggaard auto.

Vores professionelle mekanikere har mange års erfaring med servicering af diverse bilmærker og modeller, og vi sørger hele tiden for at holde os opdaterede på den nyeste teknologi inden for feltet af el- og hybridbiler.

Hybrid- og elbil service i Glamsbjerg til hele Fyn

Vi holder til i Glamsbjerg, men har også hjulpet mange kunder fra bl.a. Assens, Vissenbjerg, Haarby og mange andre steder på Fyn. Så har du behov for hybrid- eller elbil service, er du altid velkommen uanset hvor du befinder dig på Fyn.

Service af hybridbiler

I disse år vælger flere og flere danskere at investere i en hybridbil. Den klimavenlige løsning, kombineret med sikkerheden i at kunne skifte til benzin ved behov, appellerer til mange. Derfor oplever vi hos Thinggaard Auto også, at flere og flere af vores kunder nu har hybridbiler.

Elbil service

Hos Tinggaard Auto er vi vilde med elbiler. En elbil er det grønne og bæredygtige valg, og samtidig er elbiler faktisk ofte billigere at vedligeholde end almindelige benzin- og dieselbiler. Dette skyldes for eksempel, at elbiler ikke skal have skiftet olie og brændstoffilter. Til gengæld er det vigtigt, at man ved elbil service er opmærksom på at servicere bilens batteri og ladestik korrekt. Ud over dette er det almindeligt kendt, at elbilers bremsere kan have en tendens til at sætte sig fast oftere end ved almindelige biler. Dette er som oftest uproblematisk, og vælger du at køre forbi Tinggard auto, kan vi hurtigt og sikkert sørge for, at dine bremsere igen bliver køreklare.

Har du spørgsmål?

Personlig info

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

Vi hos Tinggard Auto er dedikerede til at levere enestående kundeservice og gennemsigtige aftaler til alle vores kunder, uanset om der er tale om hybrid eller elbil service. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder er fuldt ud informeret om, hvilket arbejde der skal udføres på deres el- eller hybridbil, før vi begynder noget arbejde. Vi går endda så langt som at kontakte kunden, hvis der opstår uforudsete reparationer under processen. Dette giver dig som kunde tryghed og sikrer, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser eller ekstra omkostninger, når du henter din elbil eller hybridbil hos os.

Kontakt os i dag for hybrid- eller elbil service

Har du brug for akut service på din el- eller hybridbil, eller er det blot tid til et regelmæssigt servicetjek? Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på 61 27 05 06 eller skriv til os på tauto170@gmail.com. Vi ser frem til at hjælpe dig tilbage på vejen hurtigst muligt og til en fornuftig pris.